Helsenorge.no samarbeider denne sommeren med praktikanter fra Capgemini og Idean for å gjøre livet enklere for innbyggere med diabetes. Vi utforsker hvordan pasient og behandler kan samle data om f.eks. blodsukker, blodtrykk og aktivitet for å få til enda bedre oppfølgning og behandling av diabetes.

For å gjøre denne tjenesten verdifull ønsker vi derfor å komme i kontakt med personer med diabetes, samt diabetessykepleiere, som kan hjelpe oss med å forstå hvilke behov som er de viktigste.

Vi ønsker å stille deg noen spørsmål, samt snakke med deg om en digital plattform som vi er i gang med å prototype. Som lønn for strevet kan vi tilby kinogavekort til deltagere.

Vi trenger nå hjelp fra to grupper.

Innbyggere med diabetes

Vi ønsker å stille spørsmål knyttet til hvordan man ble kjent med diagnosen, hvordan hverdagen ser ut og hvordan man kommuniserer med helsepersonell.

Vi ønsker også å komme i kontakt med foresatte.

Diabetessykepleiere

I samtale med sykepleier ønsker vi å vite mer om hvordan man som diabetessykepleier jobber, interagerer med pasienter og hva som potensielt kan gjøre det enklere å gi informerte råd.

Hvordan kan du hjelpe?

Fysisk møte er å foretrekke, og det vil i tilfelle foregå i Oslo. Vi tilpasser oss tid og sted. Eventuelt kan intervju gjennomføres med videosamtale.

Send en mail til lege og seniorrådgiver Ole Kristian Losvik - [email protected] for å melde interesse! Gi beskjed om hvilken tid som passer best. Skriv gjerne en kort introduksjon om deg selv, men vi presiserer at opplysninger om sykdom og helse ikke skal deles over e-post.