Mandag 18. oktober kl 09:00 – 09:45 inviterer prosjektgruppen for Tryggere Helseapper til første introduksjonsmøte for åpen møtearena.

Prosjektet Tryggere Helseapper jobber for å

  • Veilede pasienter og behandlere til kvalitetssikrede helseapper.
  • Gjøre situasjonen mer forutsigbar for leverandører og utviklere

Åpen møtearena

Åpen møtearena skal arrangeres ukentlig med temaer for hver gang hvor målet er at dere som interessenter skal sitte igjen med mer kompetanse og klarhet i prosessene mot kvalitetssikret helseteknologi hos helsesektoren og vi i prosjektet Tryggere Helseapper skal kunne sitte igjen med mer kunnskap og forståelse om problemstillinger knyttet til utvikling, kommersialisering og bruk av helseteknologi. La oss kalle det en vinn-vinn situasjon.

Agenda:

  • En introduksjon på Tryggere Helseapper, hva prosjektet består av, hvorfor det finnes og hva målene med prosjektet er.
  • Eksisterende arbeid og om veien videre med sikker utvikling.
  • Informasjon om Åpen møtearena – Hvem er velkomne, bakgrunnen for en åpen møtearena og hvordan skal vi sikre gevinst begge veier.
  • Drømmescenarioer: Hva er deres, som utviklere, brukere, behandlere, samarbeidspartnere, helseaktører, drømmescenarioer å få ut av dette prosjektet? Hvordan kan vi hjelpe dere best mulig og være viktige for deres fremgang i både bruk og utvikling av helseteknologi?

Meld din interesse

Vi ønsker gjerne at de som ønsker å være med melder seg på gjennom dette skjemaet for at vi skal kunne sende informasjon i forkant, referat i etterkant og informasjon om fremtidige møtearenaer.

https://forms.office.com/r/sbAfKfkKMi