Nettstedet helsenorgelab.no er en plattform for dialog rundt utviklingen av portalen www.helsenorge.no. Vi ønsker å invitere til en samtale om hva helseportalen skal være, hvordan den kan bidra til å forenkle møtet med helsevesenet og hvordan digitale helsetjenester kan støtte pasientens egenmestring og behandlingsforløp.

Direktoratet for e-helse er behandlingsansvarlig. Du kan kontakte redaksjonen på e-post: helsenorgelab @ ehelse.no.

Oppdatering, vedlikehold og drift av nettstedet tilbys av Torchbox. En avtale mellom Direktoratet for e-helse og Torchbox regulerer rettigheter og plikter.

Ekstern innhold

  • Youtube: Dersom siden du er inne på viser en video fra Youtube, så vil siden kunne lagre en informasjonskapsel på din datamaskin. Youtube eies av Google, og du kan lese mer om deres personvernpolitikk.
  • Vimeo: Dersom siden du er inne på viser en video fra Vimeo, så vil de kunne lagre en informasjonskapsel på din datamaskin. Les Vimeos personvernvilkår.

Informasjonskapsler

Du trenger ikke samtykke til lagring av informasjonskapsler for å bruke sidene. Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, må du endre innstillingene i nettleseren. Slik kan du skru av informasjonskapsler (Nettvett.no).

__cfduid

Cloudflare som er vår leverandør av CDN bruker denne for å sikre nettrafikk.

_ga

Benyttes av Google Universal Analytics. Registrerer hvor du kom fra, hvor mange ganger du har besøkt sidene våre og hvor lenge du ble der. Vi anonymiserer IP-adressen din, slik at din identitet ikke kan spores.

_gat_UA-nnnnnnn-nn

Benyttes av Google Universal Analytics. Variant av _ga informasjonskapsel

_gid

Benyttes av Google Universal Analytics for å skille mellom brukere.

Informasjonskapsler for innloggede brukere

Dersom du har brukernavn/passord og logger inn, så vil det lagres noen ekstra informasjonskapsler.

csrftoken

Brukes for å bedre sikkerheten. Bidrar til å forhindre angrep av typen «Cross-site request forgery».

sessionid

Nødvendig teknisk. Gjør det mulig for serveren å vite hvilken sesjon du tilhører.